avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... O persoana privata de libertate poate fi administrator ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

O persoana privata de libertate poate fi administrator al unei SC?

Am urmatoarea dilema: sunt asociat intr-o societate comerciala (sa-i spunem X) veche de 10 ani. Cealalta parte asociata este o alta societate - Y, infiintata in alta tara, societate care intre timp a fost inchisa. De un an de zile, administratorul firmei X unde sunt asociat a fost inchis pentru un dosar mai vechi. In acte, poate ramane in continuare administrator al firmei X? Eu mi-am exprimat dorinta de a parasi societatea de mult timp dar datorita partii asociate Y care nu mai exista am inteles ca sunt dificultati... Cum pot iesi din firma X? Mentionez ca urmeaza sa intru in concediu de crestere a copilului si nu as vrea sa fiu desemnat din oficiu administrator al societatii... Ar fi probleme cu incasarea indemnizatiei...
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Obtinere dividende in perioada concediului de crestere copil daianaas daianaas Buna ziua Va scriu cu rugamintea de a ma lumina in urmatoarea speta : Sunt angajat al firmei “X” dar mai sunt asociat unic si administrator al firmei ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil, desfiintarea firmei,etc nykk nykk Buna ziua, Firma X la care am lucrat pana sa intru in concediu crestere copil de 2 ani, s-a restructurat/modificat, la modul ca: - si-a schimbat locatia, ... (vezi toată discuția)
Se poate infiinta un srl daca te afli in ccc? mariusvladut78 mariusvladut78 Buna ziua, Am rugamintea sa ma ajutati cu un sfat. Ma aflu in CCC de anul trecut pentru 2 ani iar de curand mi s-a propus colaborarea cu o societate ... (vezi toată discuția)