Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Legalitate contract prestari servicii

Un ordonator principal finanteaza un ordonator tertiar cu o suma de 12 000 lei pentru a incheia un contract de servicii teatru si proiectare filme 3D in scoala (comunicare verbala). A fost solicitata aceasta suma pentru obiecte de inventar, s-a primit la buget insa verbal ni s-a transmis ca trebuie sa o folosim pentru servicii 3D in scoala. Nu a solicitat nimeni asa ceva si nu cred ca banii publici ii poti folosi dupa orice dorinta. Este legal a se efectua astfel de servicii? ce pot face in aceasta situatie, am mai fost o data intr-o astfel de postura si am fost facuta pres de curatat picioarele deoarece am respectat hartia si nu vorbele...politicul vorbeste...
Cel mai recent răspuns: pirina , utilizator 20:07, 19 Martie 2017
Complicat, mai bine va luati concediu de odihna si lasati pe altcineva sa semneze.
Concediu nu am avut de ani de zile mai mult de 5 zile pe an, am avut concediu medical si am facut hartiile din spital, nu are cine ma inlocui si nici nu se vrea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transferul unui bun de la o institutie publica la alta ? oanaportar oanaportar Va rog mult sa imi spuneti: 1 - cum se face transferul unui bun de la o institutie publica la alta ? 2 - ce acte trebuiesc facute ? 3 - ce se intampla cu ... (vezi toată discuția)
Inregistrare flori de mina? pirina pirina Buna ziua, am primit cateva colectii de flori de mina pritr-un contract cu titlu de sponsorizare, cu o valoare de 26000 lei. intrebarea este cum le ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de contraventie garda financiara danadam danadam buna ziua. am primit o amenda contraventionala de 2 000 lei pentru ca am vandut un produs catre o persoana fizica cu bon fiscal iar pe bon apare denumirea ... (vezi toată discuția)