avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 241 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Contestare act de control de la fisc
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Contestare act de control de la fisc

Sunt titulara unui cabinet de medicina de familie si in urma controlului fiscal mi -au dat jos toata cheltuiala reprezentata de angajarea soferului din anii 2010-2015 pe motiv ca soferul este sotul meu ,iar el este administrator la o societate comerciala care are doi angajati( tin sa mentionez ca el nu are carte de munca la acest SC) si nu vad cum ar putea ca sotul meu sa si desfasoare si activitatea de sofer ,avand aceasta societate .Mentionez ca am facut contestatie administativa cu cererea de a fi audiata conf art 276 din noul cod fiscal iar cei de la fisc mi-au spus ca in t ermen de 5 zile de la primirea invitatiei ma asteapta sa vin cu toate fisele de parcurs pe anii 2010-2015 .Sa inteleg ca cererea fiscului este normala sau face exces de zel , avand in vedere ca eu nu i-am facut aceste fise ???!!
Va multumesc .
Ultima modificare: Luni, 20 Martie 2017
katap, utilizator

Alte discuții în legătură

Abuz sau nu! katap katap Sunt titulara unui cabinet de medicina de familie si in urma controlului fiscal mi -au dat jos toata cheltuiala reprezentata de angajarea soferului din anii ... (vezi toată discuția)
Control fiscal katap katap Sunt titulara unui cabinet de medicina de familie si in urma controlului fiscal mi -au dat jos toata cheltuiala reprezentata de angajarea soferului din anii ... (vezi toată discuția)
Prescriptie sau nu! katap katap Buna ziua! Sunt titulara unui Cabinet medical de medicina de familie si in data de 06.10.2016 ,am fost instiintata sa ma pregatesc pentru control fiscal , ... (vezi toată discuția)