Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit Prima Casa, vanzatorul foarte bolnav, posibil sa decedeze pana la finalizarea creditului

O vecina foarte bolnava trebuie sa vanda garsoniera in care locuieste pentru a putea plati centrul in care va fi dusa pentru îngrijiri, pentru ca nu poate avea nimeni grija de ea. Eu as vrea sa o cumpar dar prin credit Prima Casa. Ce se intampla daca doamna decedeaza pana se aproba creditul,? Poate sa-i faca procura notariala altei persoane sa se ocupe de vanzare in numele ei? Mi-as dori sa o pot ajuta, cu avansul dat la semnarea antecontractului ar avea o sansa la o ingrijire decenta. Dar ce fac daca nu rezista pana la finalizarea
creditului?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: biulian , utilizator 20:39, 26 Martie 2017
Nu are mostenitori?
Daca decedeaza inainte de finalizarea tranzactiei cui ii veti plati restul de pret?
Are un baiat dar care nu a putut fi gasit pana acum si o sora de 80 de ani.
Nu ar fi mai bine pt dvs daca ati incheia cu dansa un contract de intretinere ?
Nu stiu cum e cu contractul de intretinere. Ce presupune acesta?
Sa o îngrijiți dvs în schimbul casei. Puteți plati pe cineva sa aibă grija de ea cat sunteți la munca.
Oricum, e mai bine pt ea sa rămână în casa ei, bine îngrijită, iar pt dvs mult mai ieftin, ca nu o sa prestați prea mult timp.
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Martie 2017
gi-jane2, moderator

Alte discuții în legătură

Deces promitent vanzator amavrancea amavrancea Buna ziua, Intentionez sa cumpar o locuinta de la un domn in varsta de 67 ani fara nici o ruda. Daca intre momentul semnarii antecontractului si a platii unui ... (vezi toată discuția)
Valabilitate procura - mandant decedat catalin20152015 catalin20152015 Buna ziua , Unchiul meu mi-a facut o procura notariala prin care m-a imputernicit sa il reprezint la instrainarea unei proprietati din provincie. In luna ... (vezi toată discuția)
Ajutooor !!! dorin2007 dorin2007 pentru vanzarea unui imobil,unul dintre mostenitori a imputernicit alt mostenitor(sora lui) pt a se putea semna vanzarea imobilului in absenta acestuia(pt ca a ... (vezi toată discuția)