avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 380 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Adopție
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Adopție

Bună seara! Sunt asistent maternal. Am în plasament o fetiță. Anul trecut a fost dată spre adopție (internațional). În acel moment, a trebuit să aleg între a o adopta sau a da o declarație în care menționam că nu doresc să o adopt. Aș putea să o mai adopt în acest moment, în condițiile în care există acea declarație? Mulțumesc mult!
Cel mai recent răspuns: ancadragan , utilizator 10:26, 25 Martie 2017
Adica v-ati razgandit si vreti sa o adoptati ?Copilul mai e inca la dvs ?
Da. Încă este la noi și am vrea să o adoptăm.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordarea concediului crestere copil sau stimulent insertie pentru copil incredintat in vederea adoptiei Dobre Mihaela Dobre Mihaela Buna seara! Va rog sa-mi spuneti parerea dvs privind urmatoarea situatie: astazi, 12 iulie 2016 mi s-a incredintat o fetita in vederea adoptiei. Fetita ... (vezi toată discuția)
Buna seara ! sunt asistent maternal si intentionez sa adopt un ... smn_goga smn_goga Buna seara ! Sunt asistent maternal si intentionez sa adopt un copil pe care il am in plasament. Sotul meu este angajat. Poate beneficia de concediu de ... (vezi toată discuția)
Drepturile asupra minorului aflat in plasament ydu_17 ydu_17 In urma cu aproximativ patru luni m-am despartit de concubinul meu dupa o relatie de 3 ani. Avem impreuna un copil de 2 ani dar acesta nu este recunoscut de ... (vezi toată discuția)