avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 223 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Invitat la AGA
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Invitat la AGA

Buna ziua,

Am o intrebare: daca intre-o AGA la un SRL cu 6 asociati aduc un invitat, se poate primi acest invitat in sedinta AGA?

Precisez ca in actul constitutiv nu se mentioneaza ceva specific despre invitati la AGA.

Multumesc pentru raspuns,

Hans Mekelenkamp
Cel mai recent răspuns: hansmans , utilizator 22:31, 31 Martie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Buna ziua,

Multumesc pt raspuns. Intreb pentru ca anul trecut am fost administrator la un SRL in care celealti actionari (cu majoraritatea) m-a demisionat. Atunci am avut cateva invitati care a fost permis si pe care a fost trecut in proces verbal ca asistent la sedinta AGA. Si din partea iei a fost un avocat si un traducator prezent la sedinta AGA.

Acum sunt 3 actionari care a format un consiliu de administrare (unu presidinte, doi membri). Si acum organiseaza din nou un AGA, si nu vrea se fie alti decat actionari. De fapt este normal.
Dar daca vreau se iau cu mine un avocat ( bineinteles cu contract ) la AGA, se poate?

Multumesc,

Hans
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revocare administrator Am o situatie mai dificila si ma intreb daca cineva s-a intalnit cu un asemenea caz si ce e de facut. In speta, am un administrator numit prin act ... (vezi toată discuția)
Descarcarea de gestiune administrator srl hansmans hansmans Buna ziua, Am o intrebare: Am fost pe o perioada mai lunga administrator de un SRL in Romania (mai mult de 10 ani). SRL-ul are 6 actionarii, fiecare ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna aceast pasaj? Valentina_D Valentina_D Buna ziua, Vreau sa convoc AGA pentru revocarea mea din functia de administrator. Deci este revocare si nu retragere. Ajutati-ma , va rog sa inteleg ce ... (vezi toată discuția)