avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 311 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Nu am un act aditional si sunt buna de plata
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Nu am un act aditional si sunt buna de plata

In 2014 am facut o cerere pentru scaderea chiriei la magazinul pe care il administrez.Mi s-a aprobat, dar nu am stiut ca trebuia sa primesc un act aditional.Acum s-a schimbat conducerea firmei de inchirieri si au adus audit.M-au informat ca am de plata o suma mare retroactiv.Ce este de facut..se poate intocmi un act aditional retroactiv? Sa fac o cerere in acest sens sau sa cer plata esalonata a sumei emise ?
Cel mai recent răspuns: roxxana_soare , utilizator 12:44, 2 Aprilie 2017
Va duceti cu inscrisurile respective (aprobarea cererii de scadere a chiriei) si demonstrati in acest fel ca Dvs ati platit suma convenita. Actul additional trebuia facut de cel care a facut contractul, de obicei este Locatorul.
Multumesc pentru promptitudine ,dar eu nu am nici cererea facuta atunci.Totusi revin si spun; facturile s-au emis in baza unui act aditional,care intre timp au disparut.Eu am platit suma calculata de ei.Ce este de facut in acest caz ? Multumesc inca o data.
Ultima modificare: Vineri, 31 Martie 2017
lilianamorarrusu, utilizator
Dumneavostra ati platit conform facturilor emise.Firma care nu a emis actul aditional este in neregula.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salutare tuturor!as vrea sa imi spuna si mie cineva care sunt ... alex_cernea alex_cernea salutare tuturor!as vrea sa imi spuna si mie cineva care sunt consecintele nerespectarii clauzelor dintr un contract de inchriere?concret este vorba de o ... (vezi toată discuția)
Factura intretinere gaboro gaboro Buna ziua.Locuiesc intr-un apartament in postura de chirias.Intrebarea mea este cine plateste intretinerea la bloc in perioada cand eu nu sunt acasa. Locuiesc ... (vezi toată discuția)
Aplicare penalitati retroactive la un contract comercial Clau Clau Pentru un contract de chirie spatiu comercial incheiat in 2005 si valabil pana la 1.01.2012 pe parcursul caruia facturile emise de catre furnizor au fost ... (vezi toată discuția)