avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... injurii scrise in casa liftului
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

injurii scrise in casa liftului

Astazi am gasit scris in casa liftului numele meu iar langa el cuvântul tarfa. Va rog sa ma sfatuiti ce sa fac , cu sa fac plagele penala la politie si in ce categorie de infractiune se incadreaza aceasta fapta ?
Va multumesc si astept un raspuns pe adresa mea de mail visan_monica@yahoo.com
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:10, 1 Aprilie 2017
in primul rand trebuie sa stiti cine este inculpatul ca sa puteti face plangere la politie iar la felul in care se misca politia slabe sanse sa se rezolve
lungan_ro_1961 a scris:

in primul rand trebuie sa stiti cine este inculpatul



Eventual se poate discuta despre eventual autor al faptei
@vm
Ati putea identifica autorul inscrisului in baza unei eventuale expertize grafologice si abia ulterior ati putea formula plangere impotriva acestuia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs penal lazar 11 lazar 11 buna ziua ,vreau sa va adresez si eu o intrebare in care sunt trimis in judecata in calitatate de complice la 215 cp rap la 26 in care nu am prejudiciu am ... (vezi toată discuția)
Plangere penala - expertul si-a depasit limita de competenta petre popescu petre popescu In expertiza contabila judiciara efectuata, expertul si-a depasit limita de competenta, afirmand ca una dintre facturi este semnata la rubrica \" primire\" de ... (vezi toată discuția)
Furt din magazin CABINET DE AVOCAT CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" Buna seara , stimati colegi. Vreau sa va relatez si eu un incident , a carei parte vatamata am fost chiar eu :). Am iesit si eu in casa in ideea de a ma ... (vezi toată discuția)