avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate verificare factura telefonica
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

verificare factura telefonica

Buna seara.
Sotul meu si-a luat un telefon la abonament. A scos abonamentul din el si mi-a dat mie telefonul el. Mi-am pus abonamentul meu si cartela mea in el.
Acuma sotul meu imi spune ca poate verifica absolut tot ce fac eu pe telefon, pt ca telefonul e luat pe numele lui - chiar daca este abonamentul meu in el.
Este posibil asa ceva?
Cel mai recent răspuns: Adelina35 , utilizator 19:35, 12 Aprilie 2017
Nu!
Nu este posibil!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost inselat. am incheiat un contract de telefonie mobila si acum sunt bun de plata Cosmin20 Cosmin20 Acuma 2 zile , ma contacteaza un tip pe strada , eu il stiu din vedere si toata ziua il vad intr-o zona , si ma minte ca cica are de scos un telefon de la ... (vezi toată discuția)
Abonament cumparat martzianu martzianu Buna ziua. Am si eu o intrebare.... Zilele trecute, am cumparat un abonament vodafone de la un bisnitar (poti vb pana se inchide) Se poarta in ziua de ... (vezi toată discuția)
Abonament cosmote - sim demagnetizat, reziliere contract PopaMarian1 PopaMarian1 Buna Ziua.Am si eu o intrebare,am un abomanet cosmote ,si asta seara stateam pe telefon si dintr-o data imi zce Introduceti cartela SIM.Bag cartela in alte ... (vezi toată discuția)