Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Executare silită

SRL vechi / SRL nou

Am un dosar de executare silita pt. un SRL-vechi, un alt dosar de executare silita pt.PF si inca unul pt.restante la ANAF. Imi este din ce in ce mai greu sa lucrez doar cu numerar. Vreau sa infiintez un alt SRL cu asociat unic ca sa pot lucra, sa ies la liman si incet-incet sa imi achit datoriile. Executorii si ANAF se pot indrepta si impotriva conturilor noului SRL? Pot lua salar de la noul SRL? Pot ridica dividende de la noul SRL? Sau ar fi mai bine sa nu fiu asociat in SRL-ul nou? Stiti vreo alta varianta mai potrivita?

Alte discuții în legătură

Executari silite Gabrya Gabrya Buna ziua, Trebuie sa e execut silit o persoana fizica pentru neplata pensiei de intretinere pentru minor. Nu exista venituri, in sensul c.i.m. Insa, se vede ... (vezi toată discuția)
Imposibilitate plata datorie fisc, firma Loganito Loganito Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu sfaturi in urmatoarea problema. Tatal meu are un magazin alimentar in provincie. In urma unor probleme nu si-a mai achitat ... (vezi toată discuția)
Executare silita in cazul sotiei debitorului si a fiicei minore ContSters498150 ContSters498150 Buna ziua, Am mai multe nelamuriri legate de o posibila executare silita sau poprirea conturilor in cazul in care sotul s-a ales cu o datorie inainte de ... (vezi toată discuția)