avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... curatela
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

curatela

Buna ziua
As dori sa stiu care este procedura de instituire a curatelei pentru un minor cu handicap grav mintal si a carui mama este diagnosticata cu schizofrenie, am fost informata de catre serviciul de asistenta sociala, ca trebuie intocmita curatela pentru minorul cu handicap grav, eu fiind verisoara primara a mamei minorului care locuieste singura cu minorul cu handicap, vreau sa stiu care sunt atributiile mele daca dobandesc statutul de curator, mentionand ca eu am familia mea personala cu 2 copii unul minor celalalt major, lucrez si nu pot fi in permanenta cu familia verisoarei mele?

Alte discuții în legătură

Curatelă pentru fiul autist ajuns la majorat. bună ziua!vă ... Adevar2 Adevar2 Curatelă pentru fiul autist ajuns la majorat. Bună ziua!Vă rog respectuos, să mă ajutați cu un raspuns pentru următoarea situație:Copil diagnosticat ... (vezi toată discuția)
Cerere de interdictie judecatoreasca OlteanuCoca OlteanuCoca Familia doreste sa obtina o interdictie judecatoreasca pentru un membru al familiei care sufera de schizofrenie paranoida si care a dat in judecata citeva ... (vezi toată discuția)
Curatela. obtinerea curatelei nicu001 nicu001 Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti care sunt pasii de urmat in vederea obtinerii curatelei pentru o persoana majora - 24 ani, cu diagnostic de \\"retardare ... (vezi toată discuția)