avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Somatie ANAF
Discuție deschisă în Executare silită

Somatie ANAF

Astazi am primit prin posta, din partea ANAF, o somatie si un titlu executoriu cum ca n-am facut plati anticipate pt. trim. 1, fiind PFA.
Am facut platile cuvenite in data de 24.03.2017 electronic, prin ghiseul.ro.
Mi s-a ridicat putin tensiunea si i-am reprosat din nou sotiei ca n-am plecat cand eram mai tineri din tara asta trista, al carei cetatean umil sunt.
Spuneti-mi ce sa fac pentru ca nu vreau sa ma mai umilesc pe la ghiseele lor.
Cel mai recent răspuns: Soimul xl , utilizator 19:41, 7 Aprilie 2017
Buna seara, aveti doua variante:
1)-fie ca mergeti dvs. la ghiseu cu chitanta sau faceti o contestatie la titlul executoriu la care atasati o copie de pe chitanta si o trimiteti prin posta cu confirmare de primire.

2)- Contestati titlul exzecutoriu in temeiul art.970 n.c.p.civ. in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plati anticipate Robespierre Robespierre Astazi am primit prin posta, din partea ANAF, o somatie si un titlu executoriu cum ca n-am facut plati anticipate pt. trim. 1, fiind PFA. Am facut platile ... (vezi toată discuția)
Somatie si titlu executoriu pentru plati deja efectuate alexhartan alexhartan Buna ziua, Am primit in posta o somatie si un titlu executoriu pentru obligatiunile fiscale pentru PFA din Decembrie 2017, mai exact: 21.05.03.02 ... (vezi toată discuția)
Somatie_titlu executoriu pt taxe deja platite elfa64 elfa64 Astazi Administratia Financiara mi-a trimis o somatie, cu titlu executoriu cu tot, pt ceva impozite neplatite pe anul trecut. Am ramas masca, pt ca eu le ... (vezi toată discuția)