avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Adeverinta vechime - temei legal contributii
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Adeverinta vechime - temei legal contributii

Am un fost angajat care a lucrat in perioada 1992-1994 cu functia de mecanic agricol. Trebuie sa ii completez o adeverinta de vechime in vederea pensionarii. In adeverinta este mentionat faptul ca..." pentru perioada lucrata i s-a retinut si virat contributia de 3-5% pentru pensia suplimentara, precum si cota C.A.S. care au fost virate la Bugetul Asigurarilor Sociale de Stat."...Mi s-a cerut sa completez temeiul legal in continuarea acestei fraze. Va rog, daca puteti sa ma ajutati cu ce trebuie sa scriu....ce temei legal trebuie completat ?

Multumesc.
Ultima modificare: Duminică, 9 Aprilie 2017
gina.lucia, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:22, 9 Aprilie 2017
In perioada 1992-1994 era in vigoare Decretul nr.389 din 11 octombrie 1972 cu privire la contributia pentru asigurările sociale de stat, cu modificarile si completarile ulterioare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributii salariat mihaela gheorghe mihaela gheorghe As dori sa cunosc daca Decretul 389/11.10.1972 prin care se impunea contributia de 3% aplicabila la veniturile totale realizate de salariatii persoanelor ... (vezi toată discuția)
Seara bună. pentru beneficiul care se primea la sfârșit de ... asedy asedy Seara bună. Pentru beneficiul care se primea la sfârșit de an Întreprindera plărea CAS ? (vezi toată discuția)
Contributie asigurari sociale in caz de conc.medical pentru ingrijire copil doina99 doina99 Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti cat era contributia CAS ,in caz de CM pentru ingrijire copil pana la 1 an in perioada 1995-1996. Multumesc (vezi toată discuția)