avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Darea in plata
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Darea in plata

Buna ziua!Vreau sa știu dacă aceasta lege de dare in plata se aplica si pentru alte bunuri ipotecate cum ar fi terenuri intravilane sau extravilane?Eu am făcut un împrumut in 2007 pentru a cumpara 2 terenuri unul extravilan si unul intravilan iar in 2009 am intrat in incapacitate de plata.Am fost sunat doar o data de o firma de recuperare in 2010 iar de atunci nu am primit nimic si nici nu am mai fost contactat de nimeni.Terenurile figurează tot pe numele meu am cerut certificat fiscal in luna Martie.Vreau sa stiu dacă se pot da in plata?Sau ce pot face,sunt 7 ani de când nu ma întreabă nimeni nimic.Va mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Certificat urbanism Leordeanu Leordeanu Pentru alipire 3 parcele din care pe una din ele am construit si am intabulat constructia avand autorizatie de constructie si scoatere din circuitul agricol, ... (vezi toată discuția)
Propunere ciudată din partea notarului: împrumut garantat cu un teren pe care vreau să cumpăr, dar care n-are actele în ordine. ce părere aveți? tqgmc tqgmc Buna Ziua, Vreau sa cumpar un teren care este partial Intravilan/extravilan dar proprietarii nu au bani sa isi faca actele in ordine ( schita cadastrala, ... (vezi toată discuția)
Am cumparat teren dar nu pot sa obtin autorizatie de constructie MonaMT MonaMT In mai 2008 am cumparat o parcela de teren extravilan intr-o comuna de langa Piatra Neamt. Cel care mi l-a vandut il cumparase anterior in iulie 2007 - ca o ... (vezi toată discuția)