avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1669 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Rectificativa la declaratia 220
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Rectificativa la declaratia 220

Se poate corecta declaratia 220 dupa ce am depus-o?
Cel mai recent răspuns: Ioan Blaga , Contabil 09:22, 11 Aprilie 2017
Depinde de motivul pentru care doriți modificarea declarației. Pentru că sunt doar câteva situații în care vi se acceptă:
1. încetarea sau suspendarea activității, dacă realizați venituri din activități independente;
2. la rezilierea contractului de închiriere, dacă realizați venituri din cedarea folosinței bunurilor;
3. dacă se depășește numărul de 5 camere de închiriat, dacă realizați venituri din închirierea în scop turistic a camerelor din locuințe proprietate personală;
4. în cazul corecției normelor de venit, dacă sunt aplicabile dumneavoastră;
5. în cazul completării obiectului de activitate cu una sau mai multe activități impuse pe baza normelor de venit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere de camere in scop turistic carmensss carmensss Va rog sa-mi explicati utmatoarea situatie: as vrea sa inchiriez 4 camere in locuinta personala, in scop turistic pe perioada verii. Mentionez ca nu am ... (vezi toată discuția)
Impozit din venit regim hotelier hostel: pot să fac o microîntreprindere și să plătesc 3% la sfârșitul lunii, sau cum să procedez? svalentins svalentins Buna ziua. Doresc pe viitor sa închiriez camere in regim hotelier cu ziua sau sa închiriez un pat in camera cu 4 paturi . Locația este in sect 6 Bucuresti ... (vezi toată discuția)
Obligativitatea plății cas dorinakt dorinakt Bună ziua, 1. Persoanele care obțin venituri din cedarea folosinței locuinței în scop turistic sunt obligate să plătească CAS? Dacă da, ce procent? ... (vezi toată discuția)