Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

plecare din tara cu minor

Buna ziua,eu si sotul meu suntem divortati,iar domiciliul copilului,este la mine,adica la mama,iar drepturile parintesti se exercita in comun.Vroiam sa stiu daca ar trebui sa plec din tara 3 saptamani,as putea incredinta minorul pana ma intorc doamnei care are grija de ea,intrucat tatal este sofer pe tir si vine in tara o data la 4-5 luni,iar fetita nu vrea de multa vreme sa mai vorbeasca cu el?cum sa procedez?trebuie sa fac o procura la notar,ca sa fie totul in regula?dar ca sa plec in alta tara ca sa ma stabilesc acolo,impreuna cu minorul,ce trebuie sa fac,deoarece sunt convinsa ca el nu o sa imi semneze pentru copil,doar ca sa imi faca mie probleme?pot sa plec fara sembatura lui?ce ma invatati sa fac?

Alte discuții în legătură

Domiciliu in strainatate cu minor petru ana maria petru ana maria Buna dimineata,ce as putea sa fac in situatia in care as dori sa ma mut impreuna cu minorul intr-o alta tara iar tatal nu vrea sa imi semneze,domiciliul ... (vezi toată discuția)
Rog ajutor! executarea silita a dreptului de vizita minor. reincredintare minor. flurryorama flurryorama Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat pentru urmatoarea problema: Prietenul meu este divortat din martie 2005 si are un copil care i-a fost incredintat ... (vezi toată discuția)
Iesire din tara minor fara procura ancaalbu2002 ancaalbu2002 Buna ziua, am si eu o intrebare legata de o situatie cu minori. Parintii au divortat in 2011. Divortul a fost de comun accord in sala de consiliu cu un ... (vezi toată discuția)