avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... revocarea suspendarii
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

revocarea suspendarii

Bunaseara,am o condamnare cu suspendare si peste 2 luni se termina si perioada de proba.Ofiterul de la probatiune a trimis la instanta caci prejudiciul cauzat in dosar nu este decat partial recuperat si am primit citatie cu termen pt revocarea suspendarii.Intrebare:Se poate sa-mi revoce suspendarea si daca procesul este cu camera preliminara.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: beleflorin4444 , utilizator 18:01, 14 Aprilie 2017
Buna ziua!

Da, se poate revoca suspendarea, in cazul dvs.

Cu stima.
chiar daca sa platit partial si pot arata caci nu am posibilitatea sa platesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Liberare condiționată revocată din cauza neprezentării. se poate ajunge la arestare doar din cauza lipsei semnăturii? monikmonny1 monikmonny1 O ruda a primit o condamnare cu suspendare de 2 ani desi a executat arest preventiv 1an si 4 luni.Apoi a fost eliberat conditionat pina la aceasta ... (vezi toată discuția)
Anularea suspendarii executarii pedepsei MateescuMihaela MateescuMihaela Buna ziua. Am fost condamnat la o pedeapsa de 2 ani cu suspendare intr-un dosar penal. In luna mai 2019 se termina cei 2 ani de supraveghere. Am primit azi, ... (vezi toată discuția)
Condamnare sub supraveghere vcp Rumbi ru Rumbi ru Buna seara. In anul 2011 am fost condamnat 3 Ani sub supraveghere teremen 7 Ani vcp si obligat sa platesca obligatiile civile si cheltuieli de judecata Pina ... (vezi toată discuția)