avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Munca prin agent de munca recrutare - numar contracte
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Munca prin agent de munca recrutare - numar contracte

Buna ziua!

In cazul in care o firma care are cod CAEN 7820 ( activitati de contractare, pe baze temporare, a personalului ) spune ca o sa incheie contract pe perioada nedeterminata pentru ca persoana sa lucreze la o alta companie:
cate contracte de munca vor fii incheiate pentru acea persoana?
Nu inteleg exact din Codul Muncii art 95 - alin (2) si (3).

Va multumesc!

CAPITOLUL 7 - Munca prin agent de muncă temporară
Art 95 Codul Muncii -
Art. 95. [contractul de munca temporara multi-misiune]
(1) Contractul de munca temporara se poate incheia si pentru mai multe misiuni, cu respectarea termenului prevazut la art. 90 alin. (2).
(2) Agentul de munca temporara poate incheia cu salariatul temporar un contract de munca pe durata nedeterminata, situatie in care in perioada dintre doua misiuni salariatul temporar se afla la dispozitia agentului de munca temporara.
(3) Pentru fiecare noua misiune intre parti se incheie un contract de munca temporara, in care vor fi precizate toate elementele prevazute la art. 94 alin. (2).
(4) Contractul de munca temporara inceteaza la terminarea misiunii pentru care a fost incheiat sau daca utilizatorul renunta la serviciile sale inainte de incheierea misiunii, in conditiile contractului de punere la dispozitie.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:27, 21 Aprilie 2017
Legea permite şi încheierea între agent şi salariatul temporar a unui contract de muncă pe perioadă nedeterminată astfel încât între misiuni salariatul este la dispoziţia agentului de muncă temporara.

Altfel spus, intre pauza dintre misiuni salariatul se afla la dispozitie angajatorului indeplinind obligatiile trasate de catre acesta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Companie de leasing de personal ProAndreea ProAndreea Buna ziua, Va rog sa ma ajuti cu un raspuns. O companie de leasing de personal cu autorizatie pentru munca temporara poate incheia contracte temporare de ... (vezi toată discuția)
Ce caen sa aleg pentru firma si ce contract trebuie sa inchei cu angajatul ftagirta ftagirta Buna ziua, 1. De ce CAEN am nevoie pentru a infiinta o firma care va plasa personal in diverse institutii pentru a inlocui persoane angajate permanent, ... (vezi toată discuția)
Autorizare firma de plasare a fortei de munca caen 7810 candru candru Buna ziua, As dori sa deschid acest topic deoarece discutiile din cate am vazut sunt mai vechi si pentru mine este de interes. Am deschis de curand o firma cu ... (vezi toată discuția)