avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Art 287 ncp
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Art 287 ncp

Buna ziua,
Se considera nerespectarea unei hotarari judecatoresti, cu incadrare la art 287 noul cod penal, faptul ca dupa aproape 2 ani de la o sentinta definitiva o persoana nu revine la numele dinaintea casatoriei prin neschimbarea cartii de identitate si implicit nici a numelui inregistrat la evidenta populatiei iar pe acest nume, cat si fosta adresa a persoanei in cauza, la care nu mai locuieste, se primeste corespondenta agasanta de avertizari, amenzi, penalizari, recuperari creante?
Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 19 Aprilie 2017
claudiuferlai, utilizator
Cel mai recent răspuns: claudiuferlai , utilizator 23:23, 19 Aprilie 2017
Fapta nu se incadreaza la articolul mentionat.
Mulțumesc de răspuns. Există vreo sugestie pe latura penală a vreunui articol de lege încălcat în situația expusă?
A nu reveni la numele anterior când aceasta este dispus în mod definitiv de o instanță eu o înțeleg nerespectarea unei hotărâri definitive. Asta din prisma unui necunoscător. de aceea caut sugestii aici. Mulțumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 19 Aprilie 2017
claudiuferlai, utilizator
Pe latura penala nu exista o rezolvare a chestiunii expuse.
Mulțumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespectarea unei hotărâri judecatoresti Aertim Aertim O persoana juridica nu respecta o hotărâre judecătorească rapasa definitiva. Fac plângere penala, se da clasare pentru ca nu s a opus executării, în ... (vezi toată discuția)
Refuz punere in executare hot.jud.definitiva si irevocabila radinschipaul radinschipaul Cum poate fi obligat un angajator persoana fizica sa plateasca niste salarii restante obtinute in urma unei hot jud. definitive si irevocabile? I s-a transmis ... (vezi toată discuția)
Revenirea la numele anterior casatoriei chitidaba chitidaba Sunt in situatia urmatoare: sentinta de la fond, apelata si ramasa definitiva, executorie si irevocabila stabileste schimbarea numelui, fostei sotii la cel de ... (vezi toată discuția)