avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1566 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum se ataca o incheiere penala?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum se ataca o incheiere penala?

In cazul in care procurorul de caz si procurorul sef respinge plangerea prin ordonanta,se face plangere la judecatorul de camera preliminara, dar cand judecatorul de camera preliminara nu motiveaza in drept asupra probelor, concluziilor si exceptiilor ridicate de persoana care a facut plangere impotriva ordonantelor procurorului, daca constatam ca judecatorul de camera preliminara a gresit si vrem sa atacam hotararea penala (incheierea penala), cum se ataca hotararea (incheierea penala) data de judecatorul de camera preliminara?
Cel mai recent răspuns: Narcisa_ , utilizator 20:13, 21 Aprilie 2017
Este definitiva incheierea.
Si daca este definitiva, nu exista o cale de atac impotriva incheierii penale definitiva a judecatorului de camera preliminara?
Ca de obicei, si judecatorii de la camera preliminara mai gresesc cand judeca, numai dupa ce redacteaza incheierea penala, cand partile primesc incheierea motivata a judecatorului de camera preliminara, numai atunci partile pot observa citind incheierea redactata de judecator, ca judecatorul de camera preliminara a gresit cand a judecat, si, se doreste calea de atac impotriva incheierii penale a judecatorului de camera preliminara.
Cum se procedeaza?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incheiere sau sentinta Just-drept Just-drept Hotararea data de judecatorul de camera preliminara in baza art. 341, alin. 6 - Cod Pr. pen. este Incheiere penala sau Sentinta penala? (vezi toată discuția)
Sentinta judecator camera preliminara- cale de atac? vodzila57 vodzila57 Buna seara, Am avut o plangere penala care a fost solutionata cu clasarea cauzei pentru implinirea termenului de prescriptie, total nemotivat. Am facut ... (vezi toată discuția)
Hotararea definitiva in penal cristinabirche cristinabirche Buna ziua Este vorba de plangerea impotriva solutiei de neurmarire la instanta respinsa ca nefondata,desi dosarul nu este completat! Am rugamintea sa imi ... (vezi toată discuția)