avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 195 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cineva care cunoaște Saga?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cineva care cunoaște Saga?

Bună, seara mă poate ajuta cineva cu programul de contabilitate Saga C, am o problemă (sunt începător) am făcut înregistrările la o microintreprindere și am făcut bilanțul dar am primit o eroare și nu reușesc să îmi dau seama de unde este :r43=r8, în r43 scrie profit(3096lei) iar în r8 îmi pare pierdere (583lei), ma poate ajuta careva?
Cel mai recent răspuns: roxxana_soare , utilizator 14:05, 26 Aprilie 2017
Verificati cu balanta,si vedeti care dintre sume este eronata.Mie de obicei in Saga la bilant imi da diferente doar de 1 ron,din intregiri de sume.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reglare impozit pe profit anul 2016 ionela11 ionela11 Buna ziua, Am o problema...contabila care a fost inaintea mea a lasat o diferenta la impozitul pe profit pe anul 2016 nerezolvata...si imi apare in balanta ... (vezi toată discuția)
Corelatii in balanta de verificare CusmirDana CusmirDana din ce cauza s-ar putea ca totalul veniturilor din Balanta de verificare sa nu fie egale cu total sume creditoare din contul 121, iar total cheltuieli din ... (vezi toată discuția)
Ce mai pot face? Bajinaru Ramona Bajinaru Ramona Am o microintreprindere cu profit la sfarsitul lui 2007. Am depus bilantul cu hotararea AGA de repartizare a profitului pe dividende fara sa tin cont ca mai am ... (vezi toată discuția)