avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Studii superioare de licenta?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Studii superioare de licenta?

Buna ziua ! Ma aflu in urmatoarea situatie: am absolvit in 2008 facultatea de stiinte economice la Spiru Haret (la distanta) cu LICENTA (economist). Am ocupat (si ocup inca) functia de contabil (mai nou referent) la o institutie publica, insa acum este vacant la noi postul de contabil sef, pe care l-am "suplinit" (adica am facut toata munca pe salariul de om de rand), insa acum nu mi se accepta dosarul la concurs intrucat nu am studii de lunga durata... Desi munca o fac, experienta am, cica studiile mele nu se potrivesc cu cerintele! Va rog sa ma ajutati cu lamuriri si in ce solutie as putea gasi: sa fac master, sau, la latitudinea conducerii sau cum altfel as puteas avea castig de cauza !
Cel mai recent răspuns: Camelia Popa , utilizator 09:49, 29 Decembrie 2017
master
da? multumesc... baza legala, va rog, daca se poate?
Legea 81/1991
art.10
....
(2) Contabilitatea se organizează şi se conduce, de regulă, în compartimente distincte, conduse de către directorul economic, contabilul-şef sau altă persoană împuternicită să îndeplinească această funcţie. Aceste persoane trebuie să aibă studii economice superioare. Prin persoană împuternicită să îndeplinească funcţia de director economic sau contabil-şef se înţelege o persoană angajată potrivit legii, care are studii economice superioare şi care are atribuţii privind conducerea contabilităţii entităţii.
MULTUMESC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot semna bilanțul daca am studii economice superioare cu licenta? tatiana1 tatiana1 Buna ziua, am studii economice superioare cu licenta si ma angajez pe post de director economic .Pot semna bilantul si raportarile semestriale? In Legea ... (vezi toată discuția)
Resurse umane maria60 maria60 Dacă un angajat ocupă postul de contabil şef cu studii medii poate fi trecut ca economist studii superioare după terminarea Facultăţii de ªtiinţe ... (vezi toată discuția)
Contabil danyberby danyberby Buna ziua. Am o intrebare. Sunt absolvent al Facultatii de Finante si Banci la Universitatea Spiru Haret, si sunt licentiat in economie, am dreptul de a tine ... (vezi toată discuția)