avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Recuperare prejudiciu cauzat prin inundatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Recuperare prejudiciu cauzat prin inundatie

Vecinei de deasupra mea i -a spart alimenatarea de la masina de spalat. Nefiind nimeni acasa nici la ea nici la mine, in momentul in care am ajuns, apa se infiltrase deja cu un etaj mai jos, iar la mine baltea vreo 20-25 cm.

Doamna nu vrea sa-mi dea despagubiri ca ”nu are”. nu este prima oara cand ma inunda. ce pot face? Si sa umbu prin tribunale nu am nici bani nici rabdare/nervi. sunt o mama singura cu 2 copii, singura intretinatoare.
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 08:19, 29 Aprilie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu aveti alte variante decat o intelegere amiabila sau sa formulati o actiune in instanta prin care solicitati sa va achite contravaloarea daunelor produse.Cum o intelegere amiabila e greu de realizat iar dvs doriti sa evitati un proces e greu de crezut ca o sa gasiti o solutie.
multumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Singura varianta de rezolvare in cazul in care nu va înțelegeți cu vecina este să o acționați în judecată.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor!!! ma inunda vecina! marysa marysa Buna ziua, Ne-am cumparat un apartament la parter in urma cu doi ani, iar vecina de la etajul I ne inunda in mod repetat. Probabil inunda de mult timp, dar ... (vezi toată discuția)
Pretentii despagubiri mayam mayam In urma cu 3 saptamani am inundat vecina de la parter. Inundatia nu a fost provocata de mine, ci de o teava comuna infundata. Acum vecina doreste sa ma cheme ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, locuiesc intr-un imobil cu 7 etaje, la etajul 1. vecinul ... AdrianUdrea AdrianUdrea Buna ziua, Locuiesc intr-un imobil cu 7 etaje, la etajul 1. Vecinul de la etajul 5 de deasupra mea, a facut niste modificari in apartament, in sensul ca a ... (vezi toată discuția)