avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1195 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum AvocatNet Italia Probleme juridice de familie cumnatul meu e la puscarie
Discuție deschisă în Probleme juridice de familie

cumnatul meu e la puscarie

Este arestat pentru tentativa de omor si pentru talharie.a mai fost cu cineva.aceea persoana fiind recidivista!Ia dat 29de zile de arest.apoi iarasi 29,iar acum la pus direct in puscarie pentru20de zile.nu stiu care e pedeapsa.as dori sa aflu.
Cel mai recent răspuns: edina , utilizator 19:08, 29 Aprilie 2017
Nu aveti cum sa aflati de aici care este pedeapsa exacta. Se tine seama de mai multe elemente, toate strict raportate la speta.
In general, si numai ca sa va faceti o idee, omorul e pedepsit cu 10 la 20 de ani de inchisoare. Tentativa la omor este de la 5 ani la 10 ani. Fiind in concurs cu talharia, si care se pedepseste de la 2 la 7, se aplica si regulile de la concursul de infractiuni. In mod cert, este si o circumstanta agravanta pe acolo.
Deci, doar strict in baza celor spuse de dvs, si nevorbind de formele calificate ale infractiunilor ptr care este inculpat, probabil - daca instanta e indulgenta si cumnatul e la prima infractiune si nu se retin agravante - va primi minim 8 ani inchisoare.
Incercati sa luati legatura cu avocatul cumnatului, chiar si cu cel din oficiu, ptr ca in mod obligatoriu are avocat la infractiunile savarsite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tentativa de omor ContSters209658 ContSters209658 O prietena a fost acuzata de tentativa de omor. As dori sa stiu daca poate scapa doar cu suspendarea sau care poate fi pedeapsa minima pentru aceasta ... (vezi toată discuția)
Tentativa de omor crf crf fratele meu a fost acuzat de tentativa de omor,distrugere de bunuri prin incendiere si violare de domiciliu. dupa mai multe expertize sa ajuns la concluzia ca ... (vezi toată discuția)
Autosesizare parchet pentru tentativa de omor Elynasv Elynasv Buna seara! 3 prieteni sunt acuzati de tentativa de omor, au batut un baiat pe strada, are certificat de 21-22 de zile de ingrijire, parchetul s-a autosesizat ... (vezi toată discuția)