avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 452 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Contestatie amenda contraventionala
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Contestatie amenda contraventionala

Speta pe scurt: am fost amendat contraventional si mi s-a suspendat dreptul de a conduce pentru neacordare de prioritate pieton (pe nedrept din punctul meu de vedere, dar asta conteaza mai putin). Vreau sa fac contestatie la respectiva amenda si am doua intrebari:
1. Polistul nu a specificat faptul ca pot plati in 48 de ore suma de xxx, drept urmare la administratia financiara am fost obligat sa platesc suma intreaga (in termenul de 48 de ore lucratoare). Este acesta un motiv de nulitate proces verbal?
2. Cum se obtine certificatul de grefa si in cat timp din momentul depunerii plangerii?
Ar mai fi o solicitare, daca poate cineva sa imi redacteze, evident contra cost, plangerea contraventionala si ce imi trebuie pentru certificatul de grefa.
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: PO246087 , utilizator 14:51, 7 Mai 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda rutiera ghenumarian ghenumarian am primit o amenda de circulatie si suspendarea permisului pe o luna(neacordare prioritate pietoni)am facut plangere la judecatorie, proces verbal incheiat la ... (vezi toată discuția)
Mi-a fost suspendat permisul de conducere, vreau să fac contestaţie Bashquet Bashquet Bună, Acum două zile am comis-o. Respectiv nu am acordat prioritate pietonilor, aflaţi pe trecerea de pietoni marcată. Îmi asum vina, dar procesul ... (vezi toată discuția)
Contestatie amenda circulatie florianhomeag florianhomeag Buna ziua, In data de 12.06.2012 in municipiul Timisoara am fost oprit de un echipaj de politie pentru ca nu am acordat prioritate pietonilor la o trecere ... (vezi toată discuția)