avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Notificare anpdpc
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Notificare anpdpc

buna ziua! imi fac un magazin online si nu stiu sigur daca trebuie sa trimit notificare la anpdpc sau nu. cineva mi-a zis ca nu e obligatoriu, dar nu sunt convinsa de asta. ma puteti ajuta cu un raspuns? multumesc!
Cel mai recent răspuns: Primoris SRL , Consilier juridic 14:26, 8 Mai 2017
Buna ziua,

Chiar pe site-ul ANSPDCP apare lista exacta a situatiilor in care trebuie sa trimiteti notificarea respectiva!

Verificati lista si aflati daca va regasiti in vreunul din cazurile respective!

Practic, este vorba de tipurile de date, pe care le preluncrati, scopul prelucrarii, cine are acces la date, catre cine le transferati, etc

Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatii legale magazin online care vinde in sua Bogdan1113 Bogdan1113 Buna, Sunt interesat sa imi deschid magazin online care vinde prin dropshipping (doar) in SUA. Eu nu ma ating de marfa, furnizorul va livra direct ... (vezi toată discuția)
Notificare catre a.n.s.p.d.c.p ionutvd ionutvd Buna ziua. Ma poate ajuta cineva cu o informatie legat de aceasta notificare? Am un magazin online, am intrat pe www.dataprotection.ro, am completat ... (vezi toată discuția)
Este obligatorie semnalarea camerelor de supraveghere cyp424 cyp424 buna este obligatorie semnalarea camerelor de supraveghere? daca am un magazin si amplasez camere,este obligatoriu sa pun si semne ca sunt camere,sau e la ... (vezi toată discuția)