avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 300 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... doresc sa imi dispara profilul de pe un site
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

doresc sa imi dispara profilul de pe un site

buna ziua ,as avea si eu o intrebare.ce pot sa fac sa nu mai existe un profil pe un sait de genu matimoniale cu poza mea doarece am probleme cu sotia pe tema asta,a-m timis e-mail administratorului saitului, da degeaba nu am primit nici un raspuns.va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ContSters38557 , utilizator 23:14, 25 Septembrie 2009
Trebuie sa existe pe acel site si optiunea de stergere cont, astfel incat va puteti sterge contul respectiv facut pe acel site.
da dar nu mai stiu parola
Vorbiti cu administratorul de pe site-ul respectiv.
Trimiteti un e-mail site-ului respectiv cu rugamintea de a va sterge din baza lor de date. E-mail-ul sa fie trimis de pe mail-ul pe care v-ati creeat contul de utilizator.
Adresa de e-mail poate fi gasita pe site la About/Contact
Ar trebui teoretic sa existe optiunea de a va recupera parola. Cautati cu atentie in cadrul site-ului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificarea adresei de e-mail Baboo Baboo La momentul inscrierii in acest sait, am folosit o adresa de e-amil pe care , in momentul de faţă nu o mai aceesez asa de des. Doresc sa inlocuiesc aceasta ... (vezi toată discuția)
Cum dau in judecata un site pentru escorte? Crisstinna1 Crisstinna1 Cum dau in judecata un site pentru excorte pe care am aparut ? sau cum pot face sa fie sters anuntul? au aparut poze cu mine acolo si nu vreau sa ma fac de ras. (vezi toată discuția)
Nelamurire parola site gabriela06072002 gabriela06072002 Buna seara. Adresez intrebarea moderatorilor site-ului. Desi sunt un utilizator inregistrat, la intrarea in cont, nu imi este recunoscuta parola( de ex la ... (vezi toată discuția)