avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1513 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Parteneriat UBER
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Parteneriat UBER

Buna seara!Am o firma srl neplatitoare de TVA infiintata anul trecut.Ca si cod CAEN activitatea principala este 4711,iar ca activitate secundara 4939 transport ocazional de persoane.Am incheiat un parteneriat cu UBER in care tatal meu efectueaza servicii de taximetrie cu masina lui personala.Intre mine si tatal meu am incheiat un contract de comodat .Pentru firma Uber am scos de la financiar declaratia 091 pentru tva intracomunitar deoarece asa mi-au cerut cei de la UBER.Ma intereseaza ce taxe si sub ce forma am eu de platit pentru aceasta activitate.Multumesc anticipat pentru raspuns!

Alte discuții în legătură

Activitati pe srl-d paula8888 paula8888 pot sa folosesc aplicatia uber,ca sofer,cu un srl-d?mentionez ca nu am decat acest cod caen 4939.pot sa fiu inscrisa in roi?cam cat costa contabilitatea la ... (vezi toată discuția)
Cod special tva uber taxi jonny_6 jonny_6 Buna ziua .Va solicit atentia in legatura cu o firma neplatitoare de tva care doreste sa presteze servicii de transport persoane(taximetrie) in Romania prin ... (vezi toată discuția)
Infiintare companie transport pentru uber andrey1412 andrey1412 Ce pasi trebuie facuti pentru a infiinta o companie de transport prin care sa gestionezi masini in regim de inchiriere pentru soferii UBER? (vezi toată discuția)