avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Cod special TVA uber taxi
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Cod special TVA uber taxi

Buna ziua .Va solicit atentia in legatura cu o firma neplatitoare de tva care doreste sa presteze servicii de transport persoane(taximetrie) in Romania prin intermediul firmei Uber-societate cu cod platitor de de tva intracomunitar cu sediul in Olanda.Pentru facturile emise de societatea din Romania catre firma Uber trebuie obtinut cod special de tva pt operatiuni intracomunitare , si facturile se vor emite cu sau fara tva tinand cont de faptul ca transportul intracomunitar de persoane se incadreaza la exceptii in ceea ce priveste locul prestarii serviciului cf art 278 alin 4lit b-locul prestarii serviciilor se considera locul unde se efectueaza transportul) ?

Alte discuții în legătură

Pfa neplatitor de tva factureaza in ue servicii legate de bunuri din romania Mi-ha-il Mi-ha-il Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta: Un PFA neplatitor de TVA (nu a depasit plafonul) presteaza servicii legate de bunuri imobile din ... (vezi toată discuția)
Obligativitate inscriere in scopuri de tva si roi ContSters333824 ContSters333824 Buna ziua, Va rog respectuos sa ma sprijiniti cu un sfat de speclialitate la speta de mai jos. Sunt unic actionar intr-o societatea comerciala ce produce ... (vezi toată discuția)
Livrari servicii intracomunitare pt. neplatitori tva mihai_006 mihai_006 [b]O firma neplatitoare TVA, in ce conditii poate efectua livrari de servicii (software) intracomunitare?[/b] Este posibila sau necesara inscrierea in ROI ... (vezi toată discuția)