avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 779 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... uzucapiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

uzucapiune

o bucata de teren 3 proprietari: prima -strabunica bota maria care a cumparat o parcela din acel teren prin anii 50,si a impartit-o celor doi copii bota anghel si huh floarea care si-au facut fiecare casa cu anexe unde locuiesc si acum copii si nepotii si au locuit fara intrerupere- tranzactie facuta cu acte de mana pirdute acum, adoua parcela o alta familie petros, care a dobandit-o printr-un schimb si care o foloseste tot de vreo 60 de ani- tot fara acte, a treea parcela cumparata de a treea familie muntean ,cu contract din anii 80 -toate cumparate de la aceeasi persoana. problema este ca fam muntean a intabulat pe ei intreaga suprafata de teren fara expertiza topo. si cu ajutorul unei foi de avere foarte dubioasa . in prima instanta in procesul de uzucapiune bunica mea ,fam huh si petros au pierdut in favoarea fam muntean respinganduli-se dreptul de intabulare desi folosesc dupa cum am spus de atata timp fara intrerupere .ideea este ca fam muntean si-a intabulat pamantul si casele oamenilor ca si cum ar fi ale lui si din cauza faptului ca fiind vecini si avand si el propria casa acolo in vecinatate sa produs o confuzie iar el nu vrea sa renunte la teren spunand ca e al lui.judecatorul a ignorat si expertiza topo si martorii si actele duse de la primarie-dovezi de plata impozite autorizatii constructie .ce e de facut in continuare?

Alte discuții în legătură

Cadastrare elafinta elafinta Buna ziua! am o intrebare legata de cadastrare. In 2004 am cumparat un teren arabil in extravilan, de 2000 mp (10 m/200m) de la o persoana care avea doar titlu ... (vezi toată discuția)
Parcela de drum patica patica Va rog frumos sa m-a lamuriti si pe mine cu urmatoarea situatie: s-a cumparat un teren de catre 2 proprietari pe care se construieste deja o casa in ... (vezi toată discuția)
Suprafata masurata mai mica decat suprafata din cf eluck eluck Buna, In urma cu putin timp am cumparat un teren intravilan de 640mp pentru constructia unei case. In momentul incheierii contractului VC, nu a fost atasata o ... (vezi toată discuția)