Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Înmatriculare auto pe persoană cu handicap

Am o mătușă cu handicap grad 1 - nevăzători, aș dori să cumpăr o mașină pe care să o folosesc inclusiv în interesul ei. Ce trebuie să fac și ce acte îmi trebuiesc pentru a putea inmatricula mașina pe numele meu și să beneficiez de scutire de impozit?
Vă mulțumim.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:46, 23 Mai 2017
Daca intentionati sa inmatriculati bunul mobil pe numele dv -nu puteti beneficia de facilitatea scutirii de taxe si impozite ,deoarece dv ca si proprietar nu detineti documente medicale de incadrare in grad de handicap

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Auto impozit persoane cu handicap cata47 cata47 Buna ziua scuzati-ma ca va deranjez as vrea sa va intreb daca pot fi scutit de la plata impozitului de la masina, tatal meu find nevazator de gradul 1 dar pe ... (vezi toată discuția)
Impozit, scutiri pentru persoane cu dizabilitati ionut7776 ionut7776 bună..a-și avea o nelămurire...Am auzit ca în 2016 s-a dat o lege prin care,în casa în care exista o persoana cu dizabilități,este scutita de ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit auto alina_berechea alina_berechea Va rog să-mi spuneți dacă în situația în care eu sunt o persoana încadrată în grad de handicap, iar soția mea a cumpărat în timpul căsătoriei cu ... (vezi toată discuția)