avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... O problema mai delicata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

O problema mai delicata

Buna seara,as dori daca se poate cateva sfaturi,ma confrunt cu o situatie destul de grava si nu stiu cum sa procedez. Concret,in luna ianuarie am suferit o interventie chirurgicala (hernie de disc ) in urma careia am stat in concediu medical pana pe data de 20 luna curenta. Activez la angajatorul curent de 11 luni si pana pe data de 20 decembrie nu am avut nici un fel de intrerupere,numai ca la angajatorul precedent am avut mai multe zile de c.m.(47). Dupa externare,mergand la medicul specialist care trebuia sa prelungeasca concediul medical initial i-am precizat ca mai am alte zile de medical in ultimele 12 luni si i-am prezentat si fisa de lichidare asa cum am primit-o de la hr-angajatorul precedent. Replica doamnei in acel moment a fost ca pe ea o intereseaza ultima adeverinta.In momentul in care am ajuns la cele 90 de zile de c.m.(din evidenta ei) prevazute de lege am fost la comisia de expertiza,am avut ok-ul lor sa merg mai departe cu c.m. si asa am si procedat pana acum. Ieri insa aflu ca de la C.A.S. mi-au fost refuzate de la decontare al doilea si al treilea concediu pe motiv ca in sistemul c.a.s. apaream cu cele 90 de zile depasite.Azi aflu ca din aceasta cauza imi vor fi refuzate de la plata si urmatoarele concedii ,desi aveam ok-ul comisiei de expertiza.Cu alte cuvinte ar trebui sa returnez cca 11400 ron.
Ce soolutii credeti ca am in acest moment ?
Ultima modificare: Marți, 23 Mai 2017
aaionut30, utilizator

Alte discuții în legătură

Bună ziua. am avut o fractura de bazin și am ajuns la 183 de ... Sorinpb Sorinpb Bună ziua. Am avut o fractura de bazin și am ajuns la 183 de zile de concediu medical în data de 20 august. În data de 10 august am fost operat de hernie ... (vezi toată discuția)
Concediu medical marcelaL marcelaL Buna Va rog sa ma ajutati Eu am concefiu medical dupa o operatie de hernie de dic .in decembrie am avut 90 zile si a trebiit sa merg la comisie. Mi-au mai ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , probleme cu coloana lombara grave de ce nu mi se ... camiflorentina camiflorentina Buna ziua , probleme cu coloana lombara grave de ce nu mi se acorda CM , ma trimit la medicul de familie , medicul specialist nu mi acorda CM vreau sa stiu si ... (vezi toată discuția)