avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Registrul REMTII
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Registrul REMTII

Bună ziua, am cumpărat o mașină de la o firma care are ca obiect de activitate comerțul cu auto . Politia Buzău refuza înmatricularea pe motiv ca factura nu a fost stampilata la registrul autoturismelor supuse inmatricularii ( REMTI)din sectorul 4 unde funcționează . Este necesara înregistrarea dacă firma doar revinde mașinile achiziționate intracomunitar?Multumesc
Cel mai recent răspuns: Demis884 , utilizator 14:58, 24 Septembrie 2019
Primaria sector 4 spune ca nu poate pune stampila deoarece firma nu înmatriculează masina și ca doar o revinde

golfix a scris:

Primaria sector 4 spune ca nu poate pune stampila deoarece firma nu înmatriculează masina și ca doar o revinde

Salut, cum ai rezolvat ?
Ultima modificare: Marți, 24 Septembrie 2019
Demis884, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme inmatriculare auto sh dov76 dov76 In data de 03.02.2023 am cumparat un autoturism, neinmatriculat in România, de la o firma cu codul caen 4511. Pentru aceasta, in vederea inmatricularii, am ... (vezi toată discuția)
Stampila remtii auto sh de la dealer. unii sustin ca nu e nevoie de ea, altii ca este necesara cristixxxlog cristixxxlog Am achizitionat recent un autoturism SH de la o firma cu cod CAEN4511, comert cu autoturisme. Vanzatorul sustine (Galati) ca primaria Galati nu ofera stampila ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto nou: stampila remtii relu_ms relu_ms Buna ziua, Am cumparat o masina noua de la un dealer autorizat din Romania (Braila). Am fost la Impozite si taxe locale Sector 6 si nu am reusit sa ... (vezi toată discuția)