Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Executare silită

Cat mă costa

Bună ziua cât mă costa onorariu pt un proceș de amenda civila pt fixarea sumei ...Am câștigat în instanță...Cu 100 ron la zi .cu obligația de a face .dar tot nu au făcut actele pana acum...multumesc
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 11:02, 29 Mai 2017
Fiti mai explicit, depsre ce acte este vorba si cine trebuia sa le faca?Daca este vorba despre executarea obligatiei de a face conf.art.904 NCPC,nu exista un onorariu prestabilit, se raporteaza la suma efectiva de plata,negociati direct cu un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Onorariu... niki_ niki_ Spuneti-mi va rog frumos cam cat este onorariul unui avocat [aproximativ]pentru un proces civil ,Va multumesc...Doresc sa-mi recuperez banii dati pana acum in ... (vezi toată discuția)
Ce tip de actiune trebuie sa se faca pentru recuperarea sumei ? oanaportar oanaportar Buna dimineata ! Va supun atentiei urmatoarea situatie: O firma a efectuat pentru institutia noastra unele lucrari ascunse, iar plata s-a facut nelegal, ... (vezi toată discuția)
Executare silita prin poprire continuata dupa plata intregii creante LYVIAM LYVIAM Intrebarea mea este: daca suma unei executari silite este in cuantum de 4000 ron (conform Tribunalului, decisa deja de INSTANTA DE JUDECATA ca fiind ... (vezi toată discuția)