avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Studii universitare la buget
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Studii universitare la buget

Buna ziua,
Fiica mea a intrat in 2015 in primii 10 la Fac.de Med.Veterinara Bucuresti. A inceput studiile in octombrie 2015 si le-a intrerupt,din motive obiective personale, dupa 3 luni, in ianuarie 2016. La mijlocul lunii ianuarie a anuntat intreruperea studiilor la facultate, a predat cele necesare si si-a scos actele de la secretariat.
1. Are dreptul de a se inscrie din nou si a studia la un loc fara taxa?
2. Are vreo relevanta daca se inscrie la Bucuresti sau la Cluj?
Multumesc,
Kiss Lilla
Cel mai recent răspuns: kisslilla , utilizator 15:33, 17 Iunie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie ingrijire copil de la postliceala maria85maria maria85maria Buna ziua.As dori sa stiu daca voi beneficia de indemnizatie crestere copil daca am avut somaj din iulie pana in, inclusiv ,decembrie.Din ianuarie ... (vezi toată discuția)
Studenta anul i si pensie de urmas Florentina Mihaela Florentina Mihaela Fiica mea primeste pensie de urmas.Pana acum, eleva fiind, am dus la Casa de Pensii in fiecare an, pana pe data de 30 septembrie adeverinta eliberata de liceul ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil! elena215 elena215 Buna ziua , Am depus un dosar pentru indemnizatie de crestere a copilului in Noiembrie 2014. Am nascut un baietel in Octombrie, sunt studenta in cadrul ... (vezi toată discuția)