avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Procedura Legalizare Certificat De Casatorie Vietnamez
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Procedura Legalizare Certificat De Casatorie Vietnamez

Buna, doresc sa imi oferiti cateva informatii legate de casatoria cu cetateanul Vietnamez, domiciliul ei aflat in Vietnam, iar domiciliul meu in Romania, pe scurt, Care sunt procedurile ce trebuie sa le urmam pentru ca certificatul de casatorie sa fie recunoscut in Romania deasemenea si procedura pentru Reintregirea Familiei, si ce viza i trebuie pentru ca ca sotia sa vina in Romania sa transcriem certificatul de casatorie (prezenta ei necesara), ca apoi ea sa se poate stabili cu mine in United Kindom(Anglia) si deasemena procedurile din aceasta tara pentru sotie, va rog sa imi oferiti informatile de mai sus, ca apoi voi avea nevoie de sprijinul dumneavoastra in Romania va multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Gabriel501 , utilizator 05:21, 15 Iunie 2017
Vietnamul nu apostileaza, este nevoie de supralegalizare (legalizare la ministerele vietnameze de resort, pe urma la o ambasada/consulat romanesc sau eventual a unei tari din UE care reprezinta si interesele Romaniei).

Vedeti si [ link extern ]
Nu prea are relevanta acest raspuns primit#-o, eu doresc un raspuns concret legat si de procedura pentru obtinerea VIZEI, inainte ca sotia sa poate veni cu mine in Romania pentru o lunga perioada de timp

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura casatoriei cu un cetatean strain Gabryel501 Gabryel501 Buna, de ceva timp sunt in relatie cu o fata din Vietnam, va rog sa imi spuneti care sunt procedurile casatoriei in acea tara, ce trebuie sa facem eu si ea mai ... (vezi toată discuția)
Certificat de casatorie cu probleme gheorghelaurentiu gheorghelaurentiu Buna ziua,ma-m casatorit in Vietnam si a-m transcris Certificatul de Casatorie cel Vietnamez in Cel actual Romanesc in care Doamna Consul nu mi-a dat ... (vezi toată discuția)
Viza pentru copil a cetățeanului nonue casatorit cu cetatean ue Ionut_Aurel Ionut_Aurel Buna seara, Sunt cetatean roman casatorit de 7 ani + 2 copii ambii cetateni romani. Precizez ca sotia mea este catetean Vietnamez si este in posesia unui ... (vezi toată discuția)