avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită casa cu teren licitatie
Discuție deschisă în Executare silită

casa cu teren licitatie

Buna dimineata,la nepotul meu s-a vandut casa la licitatiept o datorie avuta la bcr,Intrebarea mea este ce contestatie mai poate face deoarece el nu a fost anuntat el unde are domiciliul,imobilul a fost instrainat,el a aflat de la chiriasii la care le-a spus individul care a licitat.

Alte discuții în legătură

Un credit imobiliar vandut unei societati de recuperare ContSters202285 ContSters202285 Doresc sa stiu care este procedura in cazul unui bun imobiliar girat la banca pentru un credit ipotecar, care a fost vandut in timpul licitatiilor unei ... (vezi toată discuția)
O problema cu un contract de vanzare-cumparare tdr90 tdr90 Buna dimineata, Tata a avut o casa in care de altfel a copilarit intr-o comuna, pe care acum 20 de ani a vandut-o la altcineva. Atat vanzatorul cat si ... (vezi toată discuția)
Executare silita imobil - pret licitatie georgiana.td georgiana.td Buna ziua . Ma aflu intr-un proces in care sunt executat silit pentru suma de 10.000 USD . Deoarece nu am venituri , locuinta proprietate comuna a mea si a ... (vezi toată discuția)