avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 242 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... un credit imobiliar vandut unei societati de recuperare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

un credit imobiliar vandut unei societati de recuperare

Doresc sa stiu care este procedura in cazul unui bun imobiliar girat la banca pentru un credit ipotecar, care a fost vandut in timpul licitatiilor unei societati de recuperare creante, care cu executorul bancii care imi executa bunul, fara sa fiu instiintata la vandut la o valoare de 20% din valoarea lui.

Este posibil. asa ceva? Eu sa nu stiu absolut nimic despre vanzarile intermediare?
Apoi care este procedura mai departe pentru restul de 80 % din datorie?
Cel mai recent răspuns: ContSters202285 , utilizator 13:27, 25 Octombrie 2012
buna ziua,

sunt in litigiu acum si pe civil pentru suspendare la executare si pe penal pentru savarsirea unor infractiuni penale cu acest imobil, deci ma aflu intr un litigiu.

azi adjudecat mi-a cerut sa fiu acasa ca va veni cu niste evaluatori ca vor sa evalueze proprietatea pentru a depune garantie la banca pentru ca imprumuta o anumnita suma de bani.

in acest caz datoria mea care e? sa anunt banca ca e in litigiu si sa isi asume raspunederea daca am castig de cauza?



Pentru restul de 80% veti fi urmarita silit in continuare, pe restul bunurilor cer v-au ramas in proprietate.
Daca veti castiga, se va intoarce executarea silita. Din pacate , daca motivele din contestatie sunt cele pe care ni le-ati prezentat aici, nu aveti ptre mari sanse de castig.

Mult succes!
motivele din contestatie sunt urmatoarele

Astfel, acest executor judecatoresc nu a facut formalitatile necesare legate de anuntarea licitatiei la domiciliul imobilului, nu mi s-a comunicat data licitatiei si locul de desfasurare, nu mi s-au dat date despre posibilii cumparatori care au cumparat imobilul in timpul executarii silite, imobilul spun altii a fost cumparat in ultimile doua saptamani de catre o societate de recuperare cerante, nu detin nici un document din care sa reiasa ca imobilul a fost vandut de catre banca unei societati de recuperare, nu detin documente ca aceasta societate de recuperare creante are dreptul sa organizeze licitatii asupra imobilului de care fac amintire, mai exact nu am documente justificative asupra imobilului proprietate personala a mea si a fostului sot de unde sa rezulte ca se organizeaza licitatii in data de 15.10.2012, de catre executorul judecatoresc pentru banca BCR sau pentru o societate comerciala sau pentru altcineva in care el este numit sa liciteze imobilul.


si nici nu doreste sa imi dea documente din dosar, conform legii executorilor. in schimb primesc amenintari sa dispar cu toate bunurile mele de pe toate mapamondurile mondiale chiar de la executor
Ultima modificare: Joi, 25 Octombrie 2012
ContSters202285, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita marianastratulat marianastratulat Va rog sa ma lumineze cineva: un cunoscut a luat un credit cu garantie imobiliara in 2008 si din motive subiective nu a mai avut posibilitatea achitarii ... (vezi toată discuția)
Perimare executare silita Ramona Geambasu Ramona Geambasu Buna ziua,am participat la o licitatie la un imobil aflat in executare silita,am fost adjudecatar,am primit un proces verbal de licitatie si urma sa achit ... (vezi toată discuția)
Executarea silita imobiliara, modalitate desfasurare licitatie Justitiarul711 Justitiarul711 O cunostinta a scos un imprumut bancar, pentru care a girat cu apartamentul. Neachitand ratele banca a trimis dosarul de recuperare executorului judecatoresc. ... (vezi toată discuția)