Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

daune accident

buna ziua,am avut un accident cu o masina in septembrie 2016 care avea asigurarea la carpatica,am facut dosar de dauna iar de atunci astept un raspuns si banii pt repararea masinii.
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 18:54, 9 Iunie 2017
Trebuie sa va adresati Fondului de Garantare . Carpatica e in faliment, o sa asteptati raspuns mult si bine !
Unde ati depus dosarul de dauna? Societatea de asigurari Carpatica este in faliment. Nu stiu daca a fost declarat pe cale judecatoreasca falimentul acestei societati. Interesati-va unde se afla dosarul dvs. de dauna. Dosarul trebuie sa ajunga la Fondul de Garantare a Asigurarilor. Plata despagubirii se va face de catre acest Fond, dar numai dupa declararea oficiala a falimentului societatii Carpatica. O sa aveti putin cam mult de asteptat intrucat Fondul de Garantare a Asigurarilor va plati toate dosarele deschise la Carpatica din intreaga tara.
ing. Ioan Ciobanu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubire rca - faliment valentinneagu87 valentinneagu87 Buna ziua, As dori un sfat/o parere legata de urmatoarea problema. Am fost implicat intr-un accident de masina iar vinovatul are asigurare la o firma aflata ... (vezi toată discuția)
Dosar dauna carpatica fga xyzc123 xyzc123 Buna ziua, Am incheiat o polita de asigurare CASCO la Carpatica la inceputul lui Iulie 2016. Peste vreo 2 saptamani am avut un incident. Am sunat la ... (vezi toată discuția)
Accident circulatie. ovi2005_cj ovi2005_cj Am avut un accident de circulatie in care am fost lovit din spate si proiectat in vehiculul din fata mea, astfel masina mea a fost avariata si in fata si in ... (vezi toată discuția)