avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1196 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperare imprumut
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperare imprumut

Am imprumutat unei persoane o suma de bani si am inchieat un act notarial in care se mentiona si data returnarii. Problema este ca termenul de returnare a trecut de mult si persoana spune ca nu are bani. Va rog sa-mi spuneti cat timp este valabil actul notarial si cum pot recupera banii.
Cel mai recent răspuns: as4angel , utilizator 18:45, 13 Iunie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot recupera o suma de bani imprumutata? Stela Constantinescu Stela Constantinescu Buna ziua! In anul 2010, am imprumutat unei persoane o suma de bani, prin inscris notarial. Neprimind banii imprumutati, am facut demersuri in instanta, in ... (vezi toată discuția)
Certificare imprumut madd madd Buna ziua! Am imprumutat unei cunostinte o suma de bani si de 3 ani tot incerc sa-i recuperez. Daca il conving sa semneze la notariat o declaratie prin care ... (vezi toată discuția)
Executare contract de imprumut Rojin Rojin Buna ziua. Intrebarea mea este cum pot sa-mi recuperez banii de la o persoana fizica careia i-am imprumutat o suma de bani cu contract de imprumut ... (vezi toată discuția)