avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1130 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Dispozitiv hotarare civila definitiva
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Dispozitiv hotarare civila definitiva

Am o dilema si v.as ruga sa ma ajutati : In cazul in care prin hotararea instantei se dispune modificarea unui articol dintr-o decizie de stabilire a drepturilor salariale,
respectiv modificarea cuantumului (decizia fiind din iulie 2016), fără a se acorda si recalcularea / restituirea diferentelor salariale pentru perioada iulie 2016 - iunie 2017 (nu am cerut), instituția este obligata sa.mi recalculeze / restituie aceste diferente ? ; sau va trebui sa cer aceasta diferenta salariala printr-o altă acțiune in instanta ? Multumesc !
Cel mai recent răspuns: ContSters429609 , utilizator 08:53, 24 Iunie 2017
Instanta nu da nimic in plus fata de ce ati cerut.Faceti alta actiune , n-aveti incotro!
Ultima modificare: Sâmbătă, 24 Iunie 2017
ContSters429609, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se calculeaza venitul din arenda? hamarsold1985 hamarsold1985 Cum se calculeaza venitul din arenda? Venitul brut a fost 40324 lei, deducerea de 40 % a fost de 16130 lei, venitul net realizat a fost de 24194, iar ... (vezi toată discuția)
Cum pot obtine reancadrarea pe postul detinut anterior vanesa1969 vanesa1969 Mi s-a desfacut contractul de munca in anul 2016. Motivul a fost reducerea nr de personal. In anul 2017, directorului care a dispus concedierea mea, i-a ... (vezi toată discuția)
Cerere aditionala la contestatie concediere catalinp11 catalinp11 buna ziua. am facut o contestatie la o deczie de concediere prin care am cerut anularea deciziei si reincadrarea in functia detinuta. insa, am uitat sa ... (vezi toată discuția)