avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Reintregirea Familiei
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Reintregirea Familiei

Buna ziua. As avea o nelamurire: sunt casatorita de putin timp cu un cetatean turc. Eu sunt stabilita in Franta. As dori sa aflu daca se poate, care sunt demersurile pt a putea veni si locui aici cu mine? Cum trebuie sa procedam? Precizez ca, casatoria s-a încheiat in fata starii civile a unei primarii din Turcia. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 12:42, 2 Iulie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~
Pai in mod normal, certificatul de casatorie este in limba turca si limba franceza. El a intrebat la consulatul frantei in turcia si i s-a spus sa caute singur, actele de care are nevoie pe internet si sa mearga cu ele inapoi. Acest raspuns mi se pare putin evaziv din partea lor. De aceea am incercat aici
Din cate m-am documentat se aplica si la ei legislația reintregirii familiei cu un cetatean de alta origine, dar la noi e complicat pt ca eu nu sunt de origine franceza.
Dar daca as decide sa ma mut in Romania? Care ar fi demersurile?

Alte discuții în legătură

Casatorie in turcia cu o filipineza Serenity12 Serenity12 Buna ziua . Va rog sa ma ajutati si pe mine legat de o problema : am incercat recent fara succes sa ma casatoresc cu o tanara filipineza in Filipine . Asta ... (vezi toată discuția)
Casatoria dintre o romanca si un turc pe teritoriul turciei veradarya veradarya sunt romanca si locuiesc in spania.iubitul meu este turc.si am hotarat sa ne casatorim.singura optiune este sa merg in turcia.din motiv ca el nu poate intra in ... (vezi toată discuția)
Casatoria cu un cetatean din maroc - viza pentru franta ioana_d ioana_d Buna ziua, Sunt cetatean roman, in prezent locuiesc in Bucuresti dar peste o luna voi lucra in Franta(in Paris) cu contract de munca pe perioada ... (vezi toată discuția)