Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Felicitari !!!!

Felicitari noilor colegi intrati in profesie, mult succes si vointa de fier in continuare !!!

=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>

Alex Chiciu esti de trei ori invingator, o data prin perseverenta, a doua oara prin excelenta pregatire si a treia oara prin generozitatea cu care ti-ai oferit ajutorul multor colegi (cu care, de fapt, concurai=D>). Ai confirmat proverbul "ce nu te omoara, te face mai puternic". Sunt convinsa ca voi auzi numai de bine despre tine!!!!!! Mult noroc si o frumoasa cariera de "avocat de tip nou" :)
Cel mai recent răspuns: florentza , utilizator 17:28, 26 Septembrie 2009
=D>=D>=D>
Ce inseamna "avocat de tip nou"?
:D
Felicitari tuturor si mult succes !
:luck:

Din felul in care ai intrebat "simt" ca stii raspunsul foarte bine si asteptai, amuzat, doar confirmari :D. Este asa cum simti, exact ceea ce stii :)
Ultima modificare: Marți, 27 Iulie 2010
dana2space, utilizator
multumesc dana!
salut Alex si felicitari
Si eu sunt unul dintre cei pe care i-ai ajutat si iti multumesc inca o data pentru asta,
As avea o intrebare, ai invatat dupa sintezele care circulau pe site, dupa cele care se gasesc pe site-ul admiterebarou sau din tratate.

Merci,
Cu respect,

Alte discuții în legătură

Urmatoarea proba de foc:logika nadia5 nadia5 Salut! felicitari celor admisi la prima proba=D> si eu am trecut cu bine de ea. urmatoarea grija este proba a doua, pt ca nu stiu exact cum se desfasoara, cat ... (vezi toată discuția)
Examen admitere barou satelix satelix Am citit cu interes tot ce s-a discutat pe acest forum si trebuie sa recunosc ca admiterea in barou este o mare bataie de cap......:)Am terminat si eu anul ... (vezi toată discuția)
Mai e cineva care se axeaza partial pe sintezele de la nomina? karmacoma21ro karmacoma21ro Eu personal am invatat tratatele la civil si procedura dar cum timpul e limitat si lucrez pana dupa-amiaza imi raman putine ore de studiu seara:\"> la penal, ... (vezi toată discuția)