avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... mai e cineva care se axeaza partial pe sintezele de la ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

mai e cineva care se axeaza partial pe sintezele de la Nomina?

Eu personal am invatat tratatele la civil si procedura dar cum timpul e limitat si lucrez pana dupa-amiaza imi raman putine ore de studiu seara:"> la penal, procedura penala si OEPA voi invata sintezele de la Nomina si ma voi uita si pe cele ale Luizei...multumesc mult tare....si codurile in paralel.....merg pe subiecte si nu pe tematica!Sper sa fie bine si sa am timp de repetat:((
Cel mai recent răspuns: luiza2008 , utilizator 10:43, 8 Octombrie 2010
Din mesajele de pe forum am vazut si avocati fericiti, care au luat examenul studiind doar sintezele.
Acum depinde si de noroc,de abilitatea de a dezvolta anumite subiecte, precum si de practica pe care o ai si pe care o poti folosi la examen.
EDIT later:
Si eu am citit tratatele la civil+procedura civila,acum citesc la penal,dar nu cred ca voi mai avea timpul necesar si de procedura penala,astfel incat voi merge pe varianta sinteze. Oricum,am citit macar o data toate tratatele pe care le am+legislatia privind organizarea si exercitarea profesiei de avocat.
Da,au existat si avocati fericiti,care s-au axat in mare parte pe sintezele de la Nomina.;)

Insa colega Angela are dreptate-asta depinde de mai multi factori. Unele persoane au capacitatea/abilitatea de a dezvolta mai bine subiectele de examen,poate au si putina practica,iar altele nu.
Asta nu trebuie sa ne descurajeze. Fiecare are stilul si metodele lui de studiu si cu putin noroc si multa vointa,se poate.:)
Mult spor la invatat!
Ultima modificare: Joi, 16 Septembrie 2010
luiza2008, utilizator
Multumesc mult si tie! Sper sa auzim de bine in noiembrie ptr ca se merita zic eu efortul daca nu acum....ptr mine cel putin ....la anul!:O Oricum nu ma dau batuta si incerc sa invat pana in ultima clipa poate voi avea timp la procedura penala sa arunc si peste tratat o privire:">
Oricum,am trecut macar o data prin toate tratatele,la toate dele 5 discipline.

Luiza,

Am fi bucurosi daca o sa ne spui si noua de tratatele de la OEPA!!!???
Ultima modificare: Joi, 16 Septembrie 2010
piratu, utilizator
Luiza,

Am fi bucurosi daca o sa ne spui si noua de tratatele de la OEPA!!!???


Ha,ha! :)) A fost doar o greseala de exprimare,pe care am corectat-o.;)
Obiectii?
Ultima modificare: Joi, 16 Septembrie 2010
luiza2008, utilizator

Alte discuții în legătură

Dupa ce carti trebuie sa invat si care sunt taxele pentru examen? ellaa ellaa Buna , Va rog sa-mi spune-ti dupa ce autori invatati pt admiterea din acest an, taxe , daca exista sinteze si orice nou depre admitere. Va multumesc (vezi toată discuția)
Examen admitere barou satelix satelix Am citit cu interes tot ce s-a discutat pe acest forum si trebuie sa recunosc ca admiterea in barou este o mare bataie de cap......:)Am terminat si eu anul ... (vezi toată discuția)
Bibliografie pt admiterea la inm NADINASIPOS NADINASIPOS Hello! M-ar putea ajuta si pe mine cineva cu bibliografia pt admitere la INM? Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)