avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... termen apel
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

termen apel

Buna ziua ,am o intrebare. Daca motivarea de la fond s-a primit in data de 31 mai pina pe ce data se poate face apel? Pina pe 30 iunie inclusiv? Asta inseamna ca daca depune apelul pe 1 iulie care pica intr-o simbata e declarat tardiv? Multumesc pentru sprijin.
Cel mai recent răspuns: marusca , utilizator 16:40, 29 Iunie 2017
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
data de 1 iulie este ultima zi in care se poate depune apelul; dar pentru ca aceasta data este intr-o zi de sambata - zi nelucratoare - atunci se prelungeste pana luni 3 iulie.
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instanța de fond a pronunțat hotărărea și a stabilit termen ... Cami2014 Cami2014 Instanța de fond a pronunțat hotărărea și a stabilit termen de 10 zile pentru declararea apelului, Hotărârea mi-a fost comunicată în data de 09 ... (vezi toată discuția)
Calcul termen apel , pe zile aurel_vl aurel_vl Proces civil judecat dupa vechiul cod de procedura Hotararea civila comunicata de Judecatorie in data de 28 iulie 2016 cu drept de apel in 15 ... (vezi toată discuția)
Calculul termenelor calin_andrei calin_andrei Din interpretarea art. 101-104 C.p.c. am anumite dubii in intelegerea curgerii termenelor, respectiv zilele libere in care curg si data postei la documentele ... (vezi toată discuția)