avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... CONDITII RETRAGERE VALOARE ACTIV NET FOND DE PENSII ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

CONDITII RETRAGERE VALOARE ACTIV NET FOND DE PENSII PRIVAT

Buna ziua ! As vrea sa stiu daca pot retrage cuantumul activului net,de la un fond de pensii privat,in conditiile in care sunt pensionat medical cu gr.2 de invaliditate(revizuibil) si in acelasi timp beneficiez si de indemnizatie permanenta de handicap in grad "accentuat" ? Multumesc ! :(

Alte discuții în legătură

Cand pot iesi la pensie de varsta? dorobantuflorica dorobantuflorica sant barbat ,nascut 23.noiem.1951am o vechime de37 ani de stagiu complet de cotizare si40 ani stagiu de cotizare realizat.actualmente sant pensionat boala ... (vezi toată discuția)
Care este diferenta intre pensia de invaliditate si cea de handicap? bobuonisei bobuonisei Stimati domni, Am o mare nelamurire. Va rog sa-mi explicati care este diferenta intre pensie de invaliditate si cea de handicap.Din cite stiu nu exista ... (vezi toată discuția)
Care este diferenta intre o persoana cu handicap gr. 2 si o persoana invalida gr. 2? benga112 benga112 Buna ziua tuturor,Doresc a deschide un topic cu urmatoareale intrebari : Care este diferenta medicala intre o persoana cu handicap gr.2 si o persoana cu ... (vezi toată discuția)