avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Eroare materiala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Eroare materiala

Pe un act aditional la contractul individual de munca, sub mntiunea " Salariat....." , am scris ; " Am luat la cunostinta astazi (data) . Nu respecta art.1 din OUG 1/2017. SEMNATURA " Problema este caa am gresit : Am scris OUG 1/2017 in loc sa scriu HG 1/2017, cm ar fi fost corect. Ma gandesc sa merg la serviciul personal si sa ii rog sa ma lase sa modific. In cazul in care nu ma lasa sa modiic si sa semnez modificarea, sa fac o cerere de indreptare eroare materiala sau ce pot face ? Mentionez ca vreau sa contest actul respectiv in instanta ( mi-au introdus sporul de vechime in salariul de baza ceea ce contranvine Art 1 din HG nr.1/2017).
Cel mai recent răspuns: mancipri , utilizator 21:47, 8 Iulie 2017
Depuneti cat mai repede posibil o cerere la angajator prin care ii comunicati greseala strecurata in actul aditional.
Am depus o cerere de indreptare eroare materiala si mi-s-a permis sa fac modificarire de rigoare direct pe actul in cauza. Am taiat cu X textul , am scris "GRESIT" si " INDREPTARE EROARE MATERIALA", am semnat si am scris din nou,textul corect. Am procedat bine ?
Daca vi s-a permis asa ceva , atunci s-a procedat corect.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indreptare eroare hotarare judecatoreasca Nina1 Nina1 Buna seara, In cadrul unui dosar civil avand ca obiect litigiu de munca instanta s-a pronuntat \"gresit\" in ceea ce priveste doua capete de cerere in sensul ... (vezi toată discuția)
Sentinta definitiva care are greseli feeelx111 feeelx111 am o sentinta definitiva si irevocabila in care numele este scris gresit. care este modalitatea de-a corecta greseala respectiva? trebuie inceput un nou proces ... (vezi toată discuția)
Definitivare sentinta si indreptare erori materiale Bundy Bundy Buna ziua, Am o sentinta civila care trebuie definitivata si are legatura cu restituirea unei cautiuni platita la cec bank. Intrucat s-a strecurat o ... (vezi toată discuția)