avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Orange si Top Factoring
Discuție deschisă în Executare silită

Orange si Top Factoring

Buna ziua , in august 2015 am primit o factura mult mai mare decat valoarea abonamentului la orange * servicii folosite de un prieten . Eu urma sa plec din oras si a spus ca va achita suma respectiva . In 2017 am primit de la Top Factoring o somatie cu o suma de 4 ori mai mare . Am fost la orange unde am achitat suma initiala care era restanta la ei si mi s-a spus ca acum figurez cu sold 0 la ei si totul e in regula . Acum ma suna cei de la Top Factoring ca ma dau in judecata daca nu le achitat suma colosala *de 4 ori mai mare decat am platit eu la orange, probabil penalizri de la ei. In momentul in care eu nu mai nici o datorie la orange ptr ca am achitat in iulie anul curent , cei de la Top Factoring ma pot da in judecata ?

Alte discuții în legătură

Recuperare credit orange sterea sterea În luna martie am primit o înștiințare de la firma top Factoring ca as avea de achitat suma de 422.78 ron ptr un abonament Orange, suma de care eu nu ... (vezi toată discuția)
Presiuni firma recuperari creante pentru un abonament telefon yo85 yo85 Buna ziua. In 2009 am facut 2 abonamente la Cosmote. Cu 3 luni inainte sa imi expide perioada contractuala nu am mai platit acele abonamente( au fost facute pe ... (vezi toată discuția)
Somatie guest00 guest00 Buna ziua, va deranjez cu un sfat daca imi permiteti. Am o cunostina care a primit aproximativ acum trei saptamani o somatie din partea unui birou executor ... (vezi toată discuția)