avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ESCROCHERII FACUTE DE COMPANIA DE APA
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ESCROCHERII FACUTE DE COMPANIA DE APA

Mentionez ca eu nu consum pe luna decat 2-3 mc de apa. In luna mai si iunie 2017 escrocii de la Compania de Apa au facut o smecherie, ceva, la contorul de apa, astfel incat contorul inregistra si când nu consumam apa. O echipa de la Compania de Apa a venit si a zis ca nu e nicio avarie, nicio teava sparta, dar s-au bagat in camin, nu stiu ce au facut acolo, dar dupa aceea contorul a inceput sa mearga corect. Acum escrocii nu mai recunosc ca nu a fost avarie, si mint ca a fost avarie, ca sa ma oblige pe mine in mod abuziv sa platesc 87 de mc neconsumati.

Stie cineva ce escrocherie se poate face la contoare ca sa mearga si fara un consum de apa? Au bagat cumva aer comprimat in teava? Ce escrocherie au facut?

Editat de admin
2.14. din Regulament. Va rog sa-l cititi.
www.avocatnet.ro/content/tag...
Ultima modificare: Vineri, 7 Iulie 2017
Admin, administrator
Nu aveau cum sa facă nimic. Deoarece apa circula în mod continuu.... Și nu aveau cum sa bage aer comprimat pe țeavă.... Atâta timp cât robinetul era închis.... Nu avea unde sa se ducă. A dacă atunci când au venit sa vadă și sau băgat în cămin au deconectat ceasul se poate sa fi băgat aer comprimat.... În general ceasurile alea nu ai ce sa le faci.... Decât asa....cum sa înregistreze când nu consumi apa.... O fi țeavă sparta pe traseu de la ceas la robinet.... Deși nu as prea crede eu asa ceva..... Dar nu este imposibil.... Totuși 87 MC e ceva.... Deci sare din schema. Este o escrocherie ceva.... Și aia cu aerul este cea mai plauzibila.
Domnule Mircea85468 cei de la Compania de Apa au venit cu niste detectoare si au zis ca teava e sparta. Apoi au venit altii si au zis: Nu e sparta teava domnule, si au scos apometrul vechi din curte. Apoi s-au bagat in caminul de la apometrul din strada care mergea continuu, fara ca eu sa consum apa, si fara ca teava sa fie sparta. Acum nemernicii mint ca teava a fost sparta. Dar nu a fost teava sparta, caci cum s-au bagat in caminul din strada si cum au umblat la apometrul de acolo, acesta a inceput sa mearga corect. Ce mama dracu de smecherie au facut la contor ca acesta sa mearga continuu? Mi-au spus si alti vecini ca au patit la fel. Ce smecherii fac? Se vede ca e ceva ce ei tin secret, nu spun clientilor. Dar va jur cu mana pe biblie ca nu am consumat nici apa, si nu a fost nicio avarie, si nu-mi explic cum contorul poate a putut sa inregistreze încontinuu . In ce consta smecheria?

Daca era teava sparta, apa trebuia sa curga in cele doua camine, sau in pamant. Dar nu a fost apa nici in cele 2 camine , si nici in pamant. Atunci ce escrocherie au facut ? Si cum sa bage aer pe teava ? E posibil?

Editat de moderator simonette12- motiv pct.1.3 din Regulament
Ultima modificare: Luni, 10 Iulie 2017
MARTA SIMONA PETRE, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema cu apometrele Hamarsold100 Hamarsold100 Eu am 2 apometre , unul se afla in curte si altul in afara curtii, amandoua pentru apa rece. Cel din curte a inregistrat din luna septembrie 2016 pana in ... (vezi toată discuția)
Escrocherie la o companie de apă RicaRamurica RicaRamurica Eu am un apometru a cărui rotiță se învârtea și când nu consumam apă. Escrocii de la o companie de apă m-au mințit că am avarie, dar nu am avut ... (vezi toată discuția)
Conducta de apa sparta si consumul facturat de distribuitorul local asociatiei alcibiade alcibiade Buna ziua, Locuiesc in cadrul unei asociatii unde s-a spart conducta de apa la subsolul blocului , din cauze necunoscute . Este corect ca distribuitorul sa ... (vezi toată discuția)