Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Recuperare cost Vodafone

Buna seara. Ieri am aflat cu surpriza ca Vodafone a prelungit de la sine putere perioada contractuala la unul din numerele mele, mărind si abonamentul in același timp. Eu nu am aprobat aceasta modificare. Le-am dar un termen de 48h sa-mi comunice cum a fost posibil așa ceva. Clar imi voi porta numerele in alta rețea, toate de pe contul client. Ce sfaturi aveti pentru a-mi recupera cat mai repede banii de la ei ?

Alte discuții în legătură

Legalitate solicitare plata daune/interese de catre companie telefonie mobila ovi47 ovi47 Buna ziua, In anul 2013 am reinoit cu Vodafone contractul pentru servicii de telefonie mobila,achizitionand,totodata,si un telefon la pret subventionat,pentru ... (vezi toată discuția)
Reclamatie vodafone steckel bela steckel bela Buna ziua Ce pot sa fac in cazul in care am depus o sesizare (reclamatie) pentru faptul ca nu pot receptiona mesaje text (SMS- din nici o retea de telefonie ... (vezi toată discuția)
1 numar de telefon..2 utilizatori! puiutza puiutza Buna seara! In luna septembrie am portat nr meu de telefon ( pe care il am de 6 ani) in alta retea. Am specificat fostului furnizor ca voi PORTA numarul, nu ... (vezi toată discuția)